Izjave tečajnic

Naše tečajnice o naših tečajih:

 

“želela bi se vam zahvaliti za vse podane informacije in pomoč, res ste profesionalka na tem področju. Hvala vam tudi za svetovanje pri praktičnem delu, predvsem pa za vašo potrpežljivost in ”jeklene živčke” :). Upam, da mi pa s časoma le uspe. “

 Lep pozdrav,

Tjaša

 

 “Alena, najlepša hvala za vaše potrpljenje in vašo pomoč. Bila sem zelo zadovoljna, čeprav sem delala z takim strahom, da me gleda profesionalec pod roke. Vem, da me čaka še ogromno kilometrina, a sem vesela, da sem imela tako mentorico kot ste vi. Zelo sem navdušena nad vašim materialom in mislim, da bom uporabljala v bodoce, ko mi bojo moje zaloge pošle. Lep pozdrav.”

Petra

 

“Hvala vam še enkrat za vso vaše posredovano znanja…delam še skoraj samo volumen…tako zelo so stranke navdušene”

Sandra

 

“Alena, hvala, ker ste z menoj delili svoje profesionalno znanje. Poleg vseh ponudnikov izobraževanj v moji bližini na tem področju, sem se odločila za vas – KER STE NAJBOLJŠI.. in ni mi zal, da sem se vozila iz Celovca v Žalec. Kapo dol in tako naprej!”

Sabina

 

“vam moram povedati, da super predavate in na zelo jasen način, zelo profesionalno  sicer vidim da je res pomembna koncentracija pri delu, tako da sedaj pa vaja vaja, da bo šlo bolj gladko”

Polonca

 

“morem vam napisat da sem zelo zadovoljna z tečajem pri vas!! Super res super tečaj iz katerega sem  se res ogromna naučila! definitivno vas bom proporočala vsem!! hvala še enkrat za vso znanje ki ga nesebično delite z vsemi!!”

Suzana

 

“Pozdravljeni Alena. Vaši izdelki so fenomenalni, prav tako tudi vaša tehnika, ki sem je naučila pri vas, mi je olajšala delo (hitreje in kvalitetneje). Definitivno bom uporabljala vaš material. Stranke zadovoljne in s tem tudi jaz. Lep pozdrav iz Prekmurja”

Petra

 

“Se enkrat hvala za vso predano znanje, pomoč in motivacijo!!! Super dan je bil in komaj čakam na naslednje vaše izobraževanje!! Lahko noč”

Nina

 

Še enkrat lepa hvala za predano znanje, pomoč, nasvete in potrpežljivost pri izvajanju podaljševanja trepalnic. Sedaj pa vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!;)

Mateja